- Úvod
- Pizza pece
- Pec na pizzu ZIO CIRO AMALFI 100
Pec na pizzu ZIO CIRO AMALFI 100
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží2
- Pec na pizzu ZIO CIRO AMALFI 100Není skladembez DPH
Pečící plocha o průměru 100 cm, to už je pořádný pracovní prostor pro upečení až 4 pizz nebo 10 bochníků chleba. Amalfi 100 je ideální pro přípravu více porcí najednou v rámci větší rodiny nebo společenského setkání.
Vestavné pece ZIO CIRO jsou navrženy italskými odborníky tak, aby dokázaly za 60 až 90 sekund upéct pizzu neapolského typu. Zároveň dokáží udržet vysokou teplotu po dlouhou dobu po vyhasnutí ohně, abychom mohli upéct vynikající nevysušené maso nebo upéct nejrůznější druhy pečiva. To vše bez nutnosti mnohahodinového rozpalování pece a bez velké spotřeby dřeva.
Výhody vestavných pecí ZIO CIRO:
- pečící plocha COTTO z vypalovaného italského jílu (stejná jako u komerční řady)
- klenba z žáruvzdorného betonu s příměsí expandovaného jílu
- teploměr v ocelových dvířkách
- jednoduché sestavení
- ručně vyrobeno v Itálii
Dodávka zahrnuje:
- 5 elementů dna pece
- 4 elementy klenby
- 1 ocelové dveře s teploměrem
- 2 boční části vstupu
- 2 elementy ozdobné vstupní klenby
- 1 element pro odvod kouře
Izolace a materiály pro povrchovou finální úpravu nejsou součástí dodávky.
Dostupnost: 10 až 15 pracovních dnů
Parametry: | |
Průměr pečící plochy: | 100 cm |
Vnější rozměry: | 1600 x 1190 x 740 mm (hloubka x šířka x výška) |
Váha: | 375 kg |
Komín: | ø 250 mm |
Materiály klenby: | žáruvzdorný beton s příměsí expandovaného jílu |
Materiály dna pece: | vypalovaný italský jíl COTTO |
Kapacita: | až 4 pizzy o průměru 30 cm, 10 bochníků chleba |